Bosco Aluminium Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping afgewerkt tot in het kleinste detail. Naar uw eigen wensen af te stemmen en passend bij uw woning. Ontmoet de Bosco van Vemar Timmerwerken.  

De Bosco terrasoverkapping is tot in de perfectie afgewerkt. Deze overkapping biedt een ruim scala aan keuzes. Zo kiest u voor een ronde of klassieke siergoot en halfronde of vierkante staanders. U kunt de Bosco daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. U zorgt voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Kenmerken Bosco Overkapping

Standaard is de Bosco Overkapping leverbaar in een breedte van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. De overkapping is standaard beschikbaar met een uitval van 2.5, 3, 3.5, en 4 meter. Het is uiteraard mogelijk alle afmetingen op maat te laten maken door ons.

Door ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden met de Bosco oneindig en passend in elke situatie en iedere stijl. Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001), zwart (RAL9005) en antraciet structuur (RAL7024). Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een zijspie, zijwand, glazen schuifwand of LED verlichting.

Waarom kiezen voor een Bosco Terrasoverkapping?

  • Ons meest gangbare model;
  • Ons best verkochte model vanwege goede prijs-kwaliteit verhouding;
  • Veel keuzevrijheid op het gebied van uitstraling en mogelijkheden;
  • Overkapping is makkelijk te koppelen;
  • Vrijwel in iedere gewenste breedte is te plaatsen.

Details Overkapping Bosco

Kleuren: Verkeerswit structuur(RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024) / Zwart (RAL9005)
Goot: Rond of klassiek
Staanders: Halfrond of vierkant
Dakbedekking: Polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder / Solar control)
Breedte (mm): 4060/5060/6060/7060 of een veelvoud hiervan
Uitval (mm): 2500/3000/3500/4000/6000

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Ribolla, Verdeca, Pinela of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321