Overkapping maken

Overkapping maken

Bent u op zoek naar een houten overkapping? Dan helpen de vakmensen van Vemar Timmerwerken u met alle plezier en kundigheid verder. Vele tevreden klanten gingen u voor en genieten nu van een tuinoverkapping op maat.

Wij nemen de tijd om eerst met u na te gaan waar u behoefte aan heeft en wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u altijd rekenen op eerlijk, professioneel en uitgebreid advies. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan levert Vemar Timmerwerken uw bestelde overkapping vaak uit voorraad en binnen niet al te lange tijd.

Houten terrasoverkappingen van Vemar

Vemar Timmerwerken heeft een ruim assortiment houten terrasoverkappingen. Zo zijn bijvoorbeeld de volgende soorten houten terrasoverkappingen te verkrijgen. Vemar Timmerwerken heeft houten overkappingen in vele maten en soorten.

Denk hierbij aan kapschuren, overkappingen met zadeldaken, overkappingen met platte daken, veranda’s en priëlen. Kijk eens rustig rond op onze website of kom eens langs in onze overdekte showroom aan Kuiper 11 te Someren.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321