Pigato Aluminium Terrasoverkapping

Geniet van de perfecte lichtinval. En kijk onder uw overkapping naar bomen, vogels en de sterren. De Pigato: Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe. Ontmoet de Pigato van Vemar Timmerwerken.  

De Pigato is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak van gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor geniet u van de perfecte lichtinval en ziet u haarscherp wat zich boven u afspeelt. Van fluitende vogels, tot het dansen van de bladeren in de boom. Pure luxe en een verrijking van uw buitenleven.

Kenmerken Pigato Overkapping

Standaard is de Pigato leverbaar in een breedtemaat van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. Net als de Bosco kan de Pigato ook gekoppeld worden. Hiermee kunt u de overkapping verbreden naar uw wens. De Pigato heeft een uitval van 2.5, 3, 3.5 of 4 meter diep.

Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001), zwart (RAL9005) en antraciet structuur (RAL7024). Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een zijspie, zijwand, glazen schuifwand of LED verlichting.

Waarom kiezen voor een Pigato Terrasoverkapping?

  • Luxe uitstraling dankzij een dak van gelaagd glas;
  • Overkapping is makkelijk te koppelen;
  • Vrijwel in iedere gewenste breedte is te plaatsen;
  • Een verrijking in uw achtertuin

Details Overkapping Pigato

Kleuren: Verkeerswit structuur(RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024) / Zwart (RAL9005)
Goot: Rond of klassiek
Staanders: Halfrond of vierkant (rechte sierlijst mogelijk tegen meerprijs)
Dakbedekking: 4.4.2. gelaagd veiligheidsglas of Polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder / Solar control)
Breedte (mm): 4060/5060/6060/7060 of een veelvoud hiervan
Uitval (mm): 2500/3000/3500/4000/6000

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Ribolla, Verdeca, Pinela of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321