Schutting maken

Composiet schutting

Denkt u al een poosje na over een schutting, maar ziet u op tegen het werk of eventuele onderhoud? Vemar Timmerwerken levert en plaatst diverse soorten schuttingen, waaronder de composietschutting die vervaardigd is uit een mix van kunststof en hardhout. Deze schutting is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar heeft tevens een strakke, eigentijdse uitstraling. En doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, is maximale kwaliteit gegarandeerd!

Vakmanschap en rijke ervaring

Welke soort schutting u ook nodig heeft: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en kundigheid over onder meer de composietschutting. Heeft u eenmaal het model en de maat gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers met rijke ervaring voor u aan de slag in de moderne productiehal. Zij nemen u vervolgens al het werk uit handen en plaatsen zorgvuldig de nieuwe schutting in uw tuin of op uw terrein.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw composietschutting? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse mogelijkheden schuttingen

Er zijn schuttingen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met houten, hardhouten of kunststof.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321