Ribolla Aluminium Terrasoverkapping

Achter uw gazon, bij de vijver, of uw zwembad. Met de Ribolla brengt u binnen naar buiten. Op elke gewenste plek in uw tuin. Ontmoet de Ribolla van Vemar Timmerwerken.  

Met een terrasoverkapping brengt u binnen naar buiten en creëert u een heerlijke plek direct grenzend aan uw woning. Met de Ribolla heeft u een overkapping die geheel vrijstaand te plaatsen is in uw tuin. De constructie van deze overkapping staat volledig op zichzelf. Hiermee bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel. Op elke gewenst plek creëert u zo een overdekt terras en geniet u optimaal van het buitenleven.

Kenmerken Ribolla Overkapping

Het hoogste punt van de Ribolla zit aan de voorkant. Hierdoor zijn de afvoer en goot fraai weggewerkt aan de achterkant. Deze overkapping is bovendien flexibel in te richten. Hij wordt standaard geleverd met een dichte achterwand, één dichte zijwand (of een zijwand voorzien van een ultra helder polycarbonaat venster) en één zijwand met een bordes. Uiteraard zijn andere combinaties en varianten mogelijk en is de Ribolla aan te passen naar uw wensen en situatie.

Waarom kiezen voor een Ribolla Terrasoverkapping?

  • Overal in uw tuin te plaatsen;
  • Flexibel in te richten;
  • Veel keuzes in afwerking.

Details Overkapping Ribolla

Kleuren: Verkeerswit structuur(RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024)
Goot: Rond of klassiek
Staanders: Vierkant
Dakbedekking: Polycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder / Solar control)
Breedte (mm): 4060/5060/6060
Uitval (mm): 2500/3000/3500/4000

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Verdeca, Pinela of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321