Pinela Aluminium Terrasoverkapping

Welk seizoen het ook is, met de Pinela bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping. Ontmoet de Pinela van Vemar Timmerwerken.  

De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

Kenmerken Pinela Overkapping

De Pinela verrijkt uw woning door zowel het design als het optimale gebruikersgenot. Met de afstandsbediening roteert u de lamellen eenvoudig in een stand die voor u de perfecte lichtinval creëert. Sterker nog, u kunt de lamellen mee laten draaien met de zon doordat de lamellen tot 120 graden traploos verstelbaar zijn.

Waarom kiezen voor een Pinela Terrasoverkapping?

  • Perfecte lichtinval;
  • Regelbare tempratuur door lamellen;
  • Strak design.

Details Overkapping Pinela

Kleuren: Antraciet structuur (RAL7024)
Breedte (mm): 3000/3500
Uitval (mm): 3011/3539/4067/4947
Lamellen: De lamellen zijn kantelbaar tot 120°. Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kunnen de lamellen van de Pinela én de optionele LED verlichting worden aangestuurd.
Toepassing: Zowel als wandmodel als vrijstaand te plaatsen.
Optioneel: LED verlichtingstrip.

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Ribolla, Verdeca of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321