Overige producten

Schaduwdoek bestellen

Met een schaduwdoek kunt u heel eenvoudig en prijsbewust een fijne schaduwplek in uw tuin of op uw balkon creëren. Bovendien ziet een schaduwdoek er ook nog eens heel modern uit. Vemar Timmerwerken levert schaduwdoeken in verschillende formaten en kleuren, zodat er altijd een schaduwdoek is dat bij uw situatie past.

Koele en prijsbewuste keuze

In plaats van een zonwering kunt u ook kiezen voor een modern schaduwdoek. De voordelen zijn legio. Zo kunt u een schaduwdoek in een handomdraai ophangen en weer weghalen als deze niet meer nodig is. Bovendien is een schaduwdoek beslist niet duur en goed leverbaar. Doordat ze leverbaar zijn in talloze kleuren en formaten is uw favoriete schaduwdoek zo gevonden. Maak dus ook heel eenvoudig een fijne schaduwplek met een schaduwdoek!

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom in Someren vertellen we u graag alles over de mogelijkheden omtrent schaduwdoeken. Met ons deskundige advies voorzien wij u van alle informatie en geven we antwoord op al uw vragen.

Diverse overige mogelijkheden

Er zijn diverse overige te verkrijgen, o.a. speeltoestellen, buitenkeukens, tuinmeubelen of vlonders.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321