Tuinhuis maken

Tuinhuis met puntdak en overkapping

Wilt u graag een tuinhuis met sfeervol puntdak voor een ideale hemelwaterafvoer én extra buitenzitruimte onder een overkapping? De vakmensen van Vemar Timmerwerken vervaardigen het volledig naar úw wens. Deze praktische vorm van tuinhuizen is erg populair in Nederland en is dan ook in veel tuinen te vinden. De keuze voor dakbedekking is ruim en kan geheel naar wens worden aangebracht. Wie weet staat uw droomtuinhuis met puntdak en behaaglijke overkapping binnenkort in uw tuin!

Sfeervol én volop zitruimte buiten

Of u nu een kleine of grote tuin heeft en wat uw doel ook is: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en levert topkwaliteit. Heeft u eenmaal uw (droom)tuinhuis met puntdak en overkapping gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinproject met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw tuinhuis vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw tuinhuis met puntdak en overkapping? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse mogelijkheden tuinhuizen

Er zijn tuinhuizen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met plat dakpunt dak of schuin dak.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321