Pinela Deluxe Aluminium Terrasoverkapping

In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin. Ontmoet de Pinela Deluxe van Vemar Timmerwerken.  

De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt de Pinela Deluxe u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen. Weer of geen weer dus: u beleeft het ultieme buitenlevengevoel.

Kenmerken Pinela Deluxe Overkapping

Met de Pinela Deluxe creëert u een buitenruimte die bescherming biedt tegen ieder weertype. Wanneer u de synchroon bewegende lamellen openschuift ontstaat er een grote open ruimte boven uw terras. En tijdens het sluiten drukken de lamellen gelijktijdig op de pakking van de zijprofielen en zorgen zo voor optimale bescherming.

Waarom kiezen voor een Pinela Deluxe Terrasoverkapping?

  • Snel een open terras;
  • Maximale lichtinval;
  • Aanpasbaar aan de weersomstandigheden.

Details Overkapping Pinela Deluxe

Kleuren: Antraciet structuur (RAL7024)
Breedte (mm): 3000/3500/4000
Uitval (mm): 3014/3571/4128/4964/6078
Lamellen: Het is mogelijk de lamellen naar één zijde te schuiven voor een open ruimte boven uw terras. Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kunnen de lamellen van de Pinela Deluxe én de optionele LED verlichting worden aangestuurd.
Toepassing: Zowel als wandmodel als vrijstaand te plaatsen.
Optineel: LED verlichtingstrips.

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Ribolla, Verdeca of de Pinela.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321