Glazen schuifsysteem helder glas

Geniet het hele jaar door van uw tuin én uw terras met een glazen schuifsysteem geplaatst door Vemar timmerwerken.

Met glaswanden helder glas maakt u van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer. Met veel plezier geniet u het hele jaar door van uw tuin én uw terras. U creëert als het ware een nieuwe plek in uw huis waar binnen en buiten samenkomen.

Ultiem buitengevoel

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

Balkonbeglazing

Onze glazen schuifwanden zijn ook uitermate geschikt voor balkonbeglazing. Een glazen schuifwand op uw balkon zorgt ervoor dat u ook langer kan genieten van deze buitenruimte en tóch de vrijheid behoud om te kiezen u of de wanden openzet of dicht laat.

Waarom kiezen voor heldere glaswanden van Vemar?

  • Onbelemmerd uitzicht;
  • Bescherming tegen weer en wind;
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen;
  • Geen omlijsting van het glaswerk.

Op zoek naar een overkapping?

Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Ribolla, Verdeca, Pinela of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321