Maatwerk oplossing

Schutting op maat

Een van de populairste producten uit ons assortiment: de houten schutting. Met een schutting op maat creëert u meer privacy op elke gewenste plek in uw tuin. Een schutting is er in diverse standaardformaten en -uitvoeringen, bij Vemar Timmerwerken kunt u echter óók voor maatwerk kiezen. Doordat de productie van uw schutting op maat in eigen huis plaatsvindt, kunnen wij u maximale kwaliteit garanderen. Zo geniet van een prachtige schutting die volledig voor u op maat is gemaakt!

Kwaliteit en vakmanschap

Uw schutting laten uitvoeren met de materialen en in een ontwerp zoals u dat wilt. Wij realiseren uw wensen en vervaardigen geheel in eigen huis uw schutting op maat. Onze ervaren medewerkers realiseren in onze moderne productiehal uw schutting. Uiteraard ontzorgen wij u graag van A tot Z. Zo kunt u van ontwerp tot plaatsing op onze service rekenen.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

Kom gerust langs in onze showroom voor meer inspiratie op het gebied van schuttingen op maat. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd!

Diverse mogelijkheden tot maatwerk

Er is maatwerk te verkrijgen in diverse soorten en maten, o.a. voor overkappingen of tuinhuizen.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321