Glazen schuif-draaisysteem

Ervaar in een handomdraai een perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Keer op keer geniet je van een optimale ventilatie en glashelder uitzicht. Ongeacht het seizoen.

Het schuif-draaisysteem bestaat uit meerdere individuele glazen wanden. Open ze soepel in zijn geheel en dompel jezelf onder in de warmte van de zon. Sluit de wanden en geniet van een prachtig uitzicht.

Verticaal windscherm

Wind of geen wind. Weer of geen weer. Behoud een uitzicht zo helder als glas. Beleef buiten met onze unieke windschermen, voorzien van onze verticale schuif technologie.
Perfect voor terrassen. Ideaal om een afscheiding te creëren. Dankzij ons innovatieve windscherm maken we het buitenleven nóg aantrekkelijker.

Mogelijkheden van een schuif-draaisysteem

Ruimte; de wanden zijn individueel te verplaatsen. Door ze naar één zijde te schuiven, benut je de ruimte optimaal. Zo kun je de aanleiding nog meer naar je hand zetten.
Lage drempel; ervaar een soepele overgang van binnen naar buiten. Dat komt dankzij de lage drempel (2,5 centimeter) Wel zo gastvrij voor kinderwagens, rolstoelen en rollators. En toch waterwerend.
Maximale lichtinval; in gesloten stand bieden de glaswanden optimale bescherming tegen water en wind. Tegelijkertijd blijft een maximale lichtinval behouden.
Visueel aantrekkelijk; het oog wil ook wat. Logisch. Daarom beleef je een prachtig uitzicht. Het strakke ontwerp wordt gekenmerkt door smalle profielaanzichten en onzichtbaar hang- en sluitwerk.
Extra toegangsdeur; het liefst lopen we namelijk achterom. Daarom is in het ontwerp rekening gehouden met een extra loopdeur, met veilig slot. Wees dus welkom via de achterdeur.
Soepel rollend, schone rails; open de glaswanden soepel. Dankzij de loopwagens en grote wielen rolt het systeem zeer eenvoudig. En met de ingebouwde borstels blijft de rails schoon.
Stabiel en stevig geheel; iedere paneel is verbonden met de boven- en onderrail. Tijdens het sluiten schuiven de verticale zijdes van de panelen in het frame en onderling in elkaar. Met het sluiten van de loopdeur ontstaat er een stabiel en stevig geheel.
Onderdragend systeem; dankzij het onderdragende systeem zijn aanpassingen van de bovenconstructie overbodig. Perfect voor terrasoverkappingen. Ook zijn grote inbouwbreedtes mogelijk (tot wel 13,5 meter.)

Waarom kiezen voor een Glazen schuif-draaisysteem?

  • Eenvoudig in gebruik;
  • Zonder stroom;
  • Minimalistische afscheiding;
  • Stabiel en stevig geheel;
  • Vrijwel in iedere gewenste breedte is te plaatsen.

Diverse overkappingen

Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Ribolla, Verdeca, Pinela of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321