Tuinhuis maken

Tuinhuis met punt dak

Heeft u de voorkeur voor een tuinhuis met traditionele uitstraling die gemakkelijk hemelwater afvoert? Overweeg dan een sfeerverhogend tuinhuis met punt- of zadeldak. Vemar Timmerwerken heeft veel soorten en maten en biedt een ruime keuze aan dakbedekking die geheel naar wens kan worden aangebracht. Met onze kennis en ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw gewenste droomtuinhuis binnenkort in uw tuin staat!

Snelle waterafvoer en sfeerverhogend

Of u nu een kleine of grote tuin heeft en wat uw doel ook is: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en levert topkwaliteit. Heeft u eenmaal uw (droom)tuinhuis met puntdak gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinproject met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw tuinhuis vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw tuinhuis met puntdak? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse mogelijkheden tuinhuizen

Er zijn tuinhuizen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met plat dak, punt dak of schuin dak. Ook een tuinhuis met overkapping behoort tot de mogelijkheden.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321