Overkapping maken

Overkapping met een zadeldak

Overweegt u een overkapping met zadeldak? Dan kiest u voor het in Nederland en België meest voorkomende type dak. En dat is niet voor niets. Het zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. Dit traditionele type dak oogt chic en nodigt uit om plaats te nemen onder de overkapping of in de ruime, knusse binnenruimte. Groot voordeel van het zadeldak is dat hemelwater gemakkelijk naar de zijkanten van het dak  wordt geleid. Vemar Timmerwerken bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor uw toekomstige zadeldakoverkapping!

Traditioneel en betrouwbaar

Of u nu een kleine of grote tuin heeft en wat uw doel ook is: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en levert topkwaliteit. Heeft u eenmaal uw zadeldak gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinproject met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw zadeldakoverkapping vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw zadeldak? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Een kapschuur, overkapping met platdakveranda of prieel.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321