Verdeca Aluminium Terrasoverkapping

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door flexibiliteit. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak. Ontmoet de Verdeca van Vemar Timmerwerken.  

Wanneer u glazen schuifwanden toevoegt, tovert u deze overkapping om in een complete tuinkamer. Optimaal comfort op uw terras dankzij de flexibiliteit van de Verdeca terrasoverkapping.

Kenmerken Verdeca Overkapping

De Verdeca terrasoverkapping kenmerkt zich door een aluminium frame en een wit waterafstotend doek. De constructie biedt optimale stevigheid en windbestendigheid. De overkapping biedt perfect zicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt. De regengoot is bovendien voorzien van een anti-tocht systeem. Dit systeem voorkomt dat er wind tussen het plafonddoek, de rails en de regengoot naar binnen dringt.

Waarom kiezen voor een Verdeca Terrasoverkapping?

  • Woongenot door flexibiliteit;
  • Zonwerend en waterbestendig doek;
  • Perfect zicht rondom overkapping.

Details Overkapping Verdeca

Kleuren: Antraciet structuur (RAL7024)
Dakbedekking: Waterafstotend wit doek
Breedte (mm): 4000/5000/6000
Uitval (mm): 3000/3500/4000
Besturing: Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening stuurt u zowel het doek van de Verdeca als de optionele LED verlichting aan.
Optioneel: Geïntegreerde LED verlichting in het doek.

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Bekijk ook eens de terrasoverkapping Bosco, Giallo, Pigato, Ribolla, Pinela of de Pinela Deluxe.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321