Overkapping maken

Prieel

Een blijvend ‘romantische’ manier om schaduw in uw tuin te creëren: met een prieel kunt u feitelijk alle kanten op! Bij Vemar Timmerwerken vindt u oneindig veel soorten en maten priëlen. Wat uw wensen ook zijn: wij geven u met groot plezier kundig advies, passend bij uw wensen en tuin. Ons assortiment houten priëlen biedt mogelijkheden om uzelf en uw gasten te beschermen tegen zon en beginnende regen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van glas en isolatie. Zo kunt u het hele jaar door genieten in en van uw tuin. Laat ons u in de showroom adviseren over de ruimte keuze in maten en soorten priëlen. U bent van harte welkom.

Romantiek in de tuin

Of u nu een kleine of grote tuin heeft en wat uw doel ook is: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en levert topkwaliteit. Heeft u eenmaal uw prieel gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw prieel met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw prieel vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze zorgvuldig geplaatst.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw prieel? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Een kapschuuroverkapping met zadeldak, overkapping met platdak of veranda.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321

  Samen een huis: de inleg zwart op wit zetten

  Naast een hypothecaire geldlening betaal je mogelijk jullie huis met eigen spaargeld of betaal je een verbouwing met spaargeld. Het is goed dit in een samenlevingscontract vast te leggen zodat bij overlijden of scheiding duidelijk is wie wat in het huis heeft gestopt.

  Als er kinderen komen

  Als er kinderen komen, gaat misschien één van de partners minder werken. Dit kan worden gecompenseerd door in het samenlevingscontract een inkomens- en/of alimentatieregeling vast te leggen. Zonder samenlevingscontract en testament is bij overlijden de overblijvende partner niet beschermd tegen aanspraken van de kinderen op de erfenis. Met een samenlevingscontract en testament kan worden geregeld dat de kinderen pas erven als beide ouders zijn overleden. Als er stiefkinderen zijn is een goed testament en samenlevingscontract extra belangrijk.

  Samen aan de toekomst werken: partner beschermen

  Soms helpt een partner bij het opzetten van een bedrijf of maakt het huis bewoonbaar. In het samenlevingscontract kan met deze situatie op meerdere manieren rekening worden gehouden.

  Een notarieel samenlevingscontract biedt je veel voordelen. Wij kunnen je helpen met een voor jullie gunstig samenlevingscontract.