Kunststof producten

Kunststof tuinschermen

Met kunststof tuinschermen in uw tuin profiteert u van het beste van twee werelden. De warme en hoogwaardige uitstraling van hout gecombineerd met de duurzame eigenschappen van kunststof. Vemar Timmerwerken biedt u uiteenlopende mogelijkheden als het gaat om kunststof tuinschermen. Wij adviseren u in onze showroom graag over de ruime keuze in maten en soorten. Welke uitvoering u ook kiest, u maakt altijd een duurzame en slimme keuze!

Natuurlijk uitstraling en onderhoudsarm

Met kunststof tuinschermen maakt u een slimme en duurzame keuze. Duurzaam dankzij de samenstelling van gerecycled materiaal en slim doordat de tuinschermen onderhoudsarm zijn. Bovendien behoudt uw tuin een schitterende uitstraling, doordat het de looks van hout combineert met talloze voordelen op het gebied van onderhoud, kleurvastheid en gebruiksgemak. Zo zult u aan dit product heel lang plezier beleven.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom kunnen wij u volop inspiratie geven door de keuze uit verschillende soorten, uitvoeringen en maten. Wij geven u graag goed en deskundig advies!

Diverse mogelijkheden kunststof

Er zijn kunststoffen te verkrijgen in diverse soorten en maten, o.a. in vlonderplanken of terrasplanken.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321