Schutting maken

Houten schutting

Of u nu voor zichzelf of samen met de buren een schutting nodig heeft, Vemar Timmerwerken heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en professioneel plaatsen van schuttingen. Een van de materialen die u kunt kiezen, is hout met bijvoorbeeld betonnen palen. Houten schuttingen hebben een ‘vriendelijk’ karakter en passen feitelijk in elke soort tuin. Voordeel: u kunt ze gemakkelijk verven in een kleur naar wens. Twijfelt u over de juiste keuze? Wij nodigen u graag uit voor een kijkje in onze showroom en adviseren u met plezier!

Traditioneel met vriendelijke look

Welke soort schutting u ook nodig heeft: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en kundigheid over onder meer de houten schutting. Heeft u eenmaal het model en de maat gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers met rijke ervaring voor u aan de slag in de moderne productiehal. Zij nemen u vervolgens al het werk uit handen en plaatsen zorgvuldig de nieuwe houten schutting in uw tuin of op uw terrein.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw houten schutting? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse mogelijkheden schuttingen

Er zijn schuttingen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met hardhouten, Composit of kunststof.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321