Maatwerk oplossingen in tuinprojecten

Bent u op zoek naar een tuinhuis dat exact voor u op maat wordt gemaakt? Of wilt u een overkapping op maat die precies in een deel van uw tuin past? Vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Bij Vemar Timmwerken realiseren we maatwerk conform úw eisen en wensen. Of dat nu gaat om een tuinhuis, overkapping, chalet, blokhut of houten garage: bij ons is uw maatwerkproject voor de tuin in vertrouwde handen!

Uw tuinidee maken wij op maat

De tuin is vandaag de dag steeds meer een verlengstuk van de woning. Daarom worden er ook op bouwkundig vlak steeds hogere eisen gesteld. U wilt immers dat uw tuinhuis, overkapping of schutting naadloos aansluit op (het ontwerp van) uw tuin. Daarom bieden wij maatwerk aan in tuinprojecten. Vertel ons uw wensen en wij maken een scherpe offerte. Dankzij onze ruime ervaring en kennis op het gebied van maatwerk, kunnen wij u op dit gebied perfecte service verlenen.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

Bezoek dan onze showroom aan de Kuiper 11 in Someren en bespreek met ons uw ideeën. Wij geven u graag deskundig advies op maat!