Overige producten

Speeltoestel hout voor buiten

Volop speelplezier voor uw kinderen in uw eigen tuin dankzij een houten speeltoestel voor buiten. Een glijbaan, schommel, duikelstang, speelhuisje of een combinatie hiervan: er is op het gebied van houten speeltoestellen veel mogelijk. Eén ding is zeker: uw kinderen zullen er uur na uur heel veel plezier aan beleven!

Stevig, veilig en vooral ontzettend leuk

U kunt bij ons een keuze maken uit veel verschillende houten speeltoestellen. Op dit gebied is er heel veel mogelijk. Van een eenvoudig speelhuisje tot een complete eigen speeltuin met verschillende speeltoestellen en toebehoren: bij Vemar Timmerwerken kiest u in ieder geval altijd voor kwaliteit. Zo zijn de door ons geleverde speeltoestellen degelijk gebouwd en bieden ze daardoor de nodige veiligheid.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom in Someren vertellen we u graag alles over de mogelijkheden en keuzes om uw eigen houten kindertoestel aan te schaffen. Met ons deskundige advies voorzien wij u van alle informatie en geven we antwoord op al uw vragen.

Diverse overige mogelijkheden

Er zijn diverse overige te verkrijgen, o.a. buitenkeukens, tuinmeubelen, schaduwdoeken of vlonders.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321