Maatwerk oplossing

Tuinhuis op maat

Een tuinhuis is er in allerlei soorten en maten. Wilt u uw tuingereedschap veilig en droog opbergen, droomt u van een eigen atelier of denkt u aan een poolhouse voor uw (klein)kinderen? Bij Vemar Timmerwerken bouwen we uw tuinhuis op maat op precies zoals u het in gedachten heeft. Wij zijn er trots op dat het dankzij onze ervaring op dit gebied telkens weer lukt om een creatief idee om te zetten in een kwalitatief tuinhuis op maat!

Maatwerk tuinhuis laten maken

Vemar Timmerwerken ontzorgt van A tot Z

Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinproject met de grootste zorg. Zo kunt u dankzij onze expertise op het gebied van maatwerk rekenen op topkwaliteit waar u heel lang van kunt genieten. Alle maatwerk tuinhuisjes worden bij ons in eigen huis geproduceerd zodat we de kwaliteit van uw tuinhuis op maat kunnen controleren en garanderen. Onze ervaren medewerkers bereiden uw tuinhuis vakkundig voor als bouwpakket. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

Wilt u meer inspiratie voor uw tuinhuis op maat? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij zetten uw idee graag om in een schitterend tuinhuis op maat!

Diverse mogelijkheden tot maatwerk

Er is maatwerk te verkrijgen in diverse soorten en maten, o.a. voor overkapping of schuttingen.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321