Overige producten

Vlonder laten maken

Een vlonder is een sieraad voor uw tuin en tevens een ware eyecatcher. Kies bij ons uit verschillende soorten, kleuren en materialen, zoals hout of kunststof. Wij maken uw vlonder desgewenst volledig op maat, zodat deze perfect past in het ontwerp van uw tuin. Kies ook voor een vlonder van Vemar Timmerwerken en kies voor vertrouwd vakmanschap en hoge kwaliteit.

Kwaliteit op de eerste plaats

Een vlonder kunt u bij ons op maat laten maken. Kies uit verschillende materialen en diverse afmetingen. In onze moderne productieruimte in Someren werken ervaren medewerkers aan uw vlonder. Doordat wij de productie veelal zelf uitvoeren, houden we maximale controle op de kwaliteit.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom in Someren kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden en verschillende keuzes die u kunt maken bij een houten of kunststof vlonder. Dankzij ons deskundige advies voorzien wij u van alle informatie en geven we antwoord op al uw vragen.

Diverse overige mogelijkheden

Er zijn diverse overige te verkrijgen, o.a. speeltoestellen, buitenkeukens, tuinmeubelen of schaduwdoeken.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321