Maatwerk oplossing

Overkapping op maat

Droomt u ook al zo lang van een overkapping in uw tuin? Wij realiseren een maatwerk overkapping conform uw wensen. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van maatwerk overkappingen kunt u rekenen op een schitterend eindresultaat. Maak uw dromen waar en kies voor een overkapping op maat door Vemar Timmerwerken.

Uw eigen overkapping op maat: met vakmanschap gebouwd

Doordat wij reeds voor vele tevreden klanten een overkapping op maat hebben gebouwd, kunt u er van op aan dat wij uw tuinproject professioneel en vakkundig uitvoeren. Al onze maatwerk overkappingen vervaardigen wij zelf in onze moderne werkplaats. Onze ervaren medewerkers bereiden uw maatwerkoverkapping vakkundig als bouwpakket voor. Indien gewenst, kunt u de overkapping dus al bekijken voordat deze wordt geplaatst. Na een uitgebreide kwaliteitscontrole wordt deze bij u op locatie opgebouwd en geplaatst.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

Bekijk onderstaande voorbeelden van maatwerk overkappingen die wij reeds hebben geplaatst of kom naar onze showroom. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden.

Diverse mogelijkheden tot maatwerk

Er is maatwerk te verkrijgen in diverse soorten en maten, o.a. schuttingen of tuinhuizen.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321