Overige producten

Tuinmeubelen

Comfortabele tuinmeubelen maken het verblijf in uw tuin nog aangenamer. Bij Vemar Timmerwerken hebben we een royale keuze in tuinmeubelen. Van een gezellige bistroset tot een complete tuin set met tuintafel en luxe tuinstoelen: alles is mogelijk. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken uit het enorme aanbod.

Houten tuinmeubelen als eyecatcher op uw terras

Heerlijk genieten van een koel drankje in de zon of lekker wegdommelen in een compleet verstelbare houten tuinstoel. Met comfortabele en luxe tuinmeubelen geniet u van een heerlijke tijd in uw eigen tuin. Kiest u voor tuinmeubelen van Vemar Timmerwerken dan gaat u hoe dan ook voor kwaliteit. Wij leveren tuinmeubelen in verschillende prijsklassen, soorten en maten.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom in Someren vertellen we u graag alles over de mogelijkheden omtrent tuinmeubelen. Met ons deskundige advies voorzien wij u van alle informatie en geven we antwoord op al uw vragen. U bent van harte welkom!

Diverse overige mogelijkheden

Er zijn diverse overige te verkrijgen, o.a. speeltoestellen, buitenkeukens, schaduwdoeken of vlonders.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321