Tuinhuis maken

Tuinhuis met plat dak

Droomt u van uw eigen persoonlijke tuinhuis? Bij Vemar Timmerwerken heeft u eindeloos veel keuze uit talloze kleine en grotere tuinhuizen. Denk bijvoorbeeld eens aan een tuinhuis met plat dak. Dit heeft als groot voordeel dat het rondom exact op maat te maken is en de afvoerplek – heel essentieel – gemakkelijk kan worden bepaald en aangelegd. Het dak wordt voorzien van dakleer of EPDM. Door de ruimtebesparing maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw tuin. Extra handig voor de kleine tuin!

Hoge kwaliteit en ruimtebesparend

Of u nu een kleine of grote tuin heeft en wat uw doel ook is: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en levert topkwaliteit. Heeft u eenmaal uw (droom)tuinhuis met plat dak gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinproject met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw tuinhuis vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw tuinhuis met plat dak? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse mogelijkheden tuinhuizen

Er zijn tuinhuizen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met punt dak of schuin dak. Ook een tuinhuis met overkapping behoort tot de mogelijkheden.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321