Tuinhuis maken

Tuinhuis met schuin dak

Geeft u de voorkeur aan een tuinhuis met een klassiek-speelse look, dan heeft Vemar Timmerwerken geheel naar wens en in vele soorten en maten tuinhuizen met schuin dak (ook wel lessenaarsdak) in het assortiment. Aan de voorzijde is er optisch weliswaar weinig verschil ten opzichte van een plat dak, in werkelijkheid loopt het dak vanaf de voorkant subtiel naar beneden af. Dit zorgt voor een snellere hemelwaterafvoer. Het dak kan met verschillende materialen worden afgewerkt. Wij adviseren u met veel plezier over het model, de maat en dakafwerking van uw toekomstige tuinhuis dat binnenkort van u kan zijn!

Klassiek-speelse look en topkwaliteit

Of u nu een kleine of grote tuin heeft en wat uw doel ook is: Vemar Timmerwerken adviseert u met veel plezier en levert topkwaliteit. Heeft u eenmaal uw gewenste tuinhuis met schuin dak gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinhuisproject met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw tuinhuis vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer inspiratie voor uw tuinhuis met schuin dak? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse mogelijkheden tuinhuizen

Er zijn tuinhuizen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met punt dak of plat dak. Ook een tuinhuis met overkapping behoort tot de mogelijkheden.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321