Van speeltoestellen tot buitenkeukens

Vemar Timmerwerken is niet alleen specialist op het gebied van tuinhuizen, schuttingen of overkappingen. Ook voor uiteenlopende tuinaccessoires kunt u uitstekend bij ons terecht. In onze showroom in Someren presenteren wij u graag een brede collectie van speeltoestellen, buitenkeukens, tuinmeubelen of andere tuinaccessoires. Een bezoekje aan onze showroom geeft u gegarandeerd inspiratie om uw tuin nog verder aan te kleden!

Volop keuze uit tuinaccessoires

Uw tuin is uw favoriete buitenverblijf en zorgt voor ontspanning en vermaak voor het hele gezin. Daarom bieden wij u uiteenlopende tuinaccessoires aan waarmee u uw tuin volledig naar uw persoonlijke wensen kunt aankleden. Wij adviseren u daarbij uiteraard graag. Dankzij ons deskundige advies maakt u altijd een goede keuze.

Speeltoestellen

Aan uw kinderen heeft u ‘geen kind’ meer met een van onze houten speeltoestellen. De keuze is enorm, zodat er voor kleine en grote tuinen een passend speeltoestel beschikbaar is.

Buitenkeukens

Word een echt ‘chef’ met een door ons geleverde en volledig op maat gemaakte buitenkeuken. Beleef de mooiste zomers en geniet van de lekkerste gerechten uit uw eigen buitenkeuken op maat.

Schaduwdoeken

Slim, prijsbewust en effectief. De schaduwdoeken zijn leverbaar in verschillende maten. Zo maakt u in een handomdraai en heerlijke schaduwplek in uw tuin of op uw balkon.

Tuinmeubelen

Met fijne tuinmeubelen wordt een verblijf in uw tuin nog aangenamer. Wij bieden verschillende tuinmeubelen en picknickbanken aan, voor elke smaak en in elk budget.

Vlonder

Een vlonder is een sieraad voor uw tuin. Kies bij ons uit verschillende soorten en materialen, zoals hout of kunststof.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

Heeft u speciale wensen? Bespreek het met ons tijdens een bezoek aan onze showroom in Someren. Ook op het gebied van maatwerk zijn wij u graag van dienst. Liever zelf aan de slag? Bestel dan los tuinhout en bouw zelf uw droomontwerp!

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321