Overige producten

Buitenkeuken maken?

Een droom van velen: een volledig op maat gemaakte buitenkeuken. Ziet u zichzelf al staan in uw eigen buitenkeuken, terwijl uw gasten genieten van een heerlijk diner in uw eigen tuin? Met een op maat gemaakte buitenkeuken tovert u uw tuin om tot een openluchtrestaurant. Laat die mooie (zomer)dagen maar komen!

Een buitenkeuken op maat in uw tuin

Doordat wij uw buitenkeuken volledig op maat maken, zijn de mogelijkheden welhaast eindeloos. Vertel ons uw wensen en wij maken voor u een passende offerte. Uw buitenkeuken kan worden gebouwd op een bestaande plaats, maar ook een plekje krijgen in een nieuwe overkapping die we eveneens op maat voor u kunnen bouwen.

Met vakmanschap gebouwd: uw maatwerk buitenkeuken

Aan de hand van uw wensen gaan onze ervaren werknemers aan de slag om uw droombuitenkeuken op maat te vervaardigen. Dat doen we in onze eigen moderne werkplaats waar u uiteraard van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom in Someren vertellen we u graag alles over de mogelijkheden om uw eigen buitenkeuken op maat te laten maken. Met ons deskundige advies voorzien wij u van alle informatie en geven we antwoorden op al uw vragen!

Diverse overige mogelijkheden

Er zijn diverse overige te verkrijgen, o.a. speeltoestellen, tuinmeubelen, schaduwdoeken of vlonders.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321