Overkapping maken

Kapschuur maken

Kiest u voor een kapschuur dan gaat u voor een unieke overkapping met een robuust en landelijk uiterlijk die dankzij de hoge nok een ruimtelijke verschijning in uw tuin is. Een kapschuuroverkapping heeft legio gebruiksmogelijkheden en is te gebruiken als bijvoorbeeld tuinschuur, algehele berging, opslagplek of zelfs extra leefruimte! Zit in het buitengedeelte onder de overkapping – die bescherming tegen zon en regen biedt – met familie en vrienden tijdens lange zomeravonden of knusse winterbarbecues. Maak uw dromen waar en kies voor een overkapping van Vemar Timmerwerken.

Landelijke look en hoge kwaliteit

Vak- en timmerwerk zit ons in het bloed. Inmiddels hebben wij voor vele tevreden klanten kapschuren met landelijke look in uiteenlopende soorten en maten geleverd. Met Vemar Timmerwerken kunt u er zeker van zijn dat uw tuinproject professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Heeft u eenmaal uw (droom)kapschuur gekozen, dan gaan onze bekwame en vakkundige medewerkers voor u aan de slag in de moderne productiehal. Van idee tot oplevering begeleiden wij uw tuinproject met de grootste zorg. Onze ervaren medewerkers bereiden uw kapschuuroverkapping vakkundig als bouwpakket voor. Vervolgens wordt deze in uw tuin zorgvuldig opgebouwd. Na een uitgebreide kwaliteitscontrole wordt deze bij u op locatie opgebouwd en geplaatst.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

Wilt u meer inspiratie voor uw kapschuur? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden of kom naar onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Een overkapping met zadeldak, overkapping met platdak, veranda of prieel.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321