Kunststof producten

Kunststof vlonderplanken

Met kunststof vlonderplanken kiest u voor het beste van twee werelden. De warme uitstraling van hout en de duurzame eigenschappen van kunststof staan daarbij centraal. Vemar Timmerwerken biedt u uiteenlopende mogelijkheden als het gaat om kunststof vlonderplanken. Wij adviseren u in onze showroom graag over de ruime keuze in maten en soorten. Wat u ook kiest, u maakt met kunststof vlonderplanken altijd een slimme en duurzame keuze!

Lange levensduur en weinig onderhoud

Met kunststof vlonderplanken maakt u een slimme én duurzame keuze. Duurzaam dankzij de samenstelling van gerecycled materiaal en slim doordat het onderhoudsarm is en zeer lang meegaat. Bovendien behoudt uw vlonder een schitterende uitstraling dankzij de looks van het hout en de praktische onderhouds- en gebruiksvoordelen. Zo zullen kunststof vlonderplanken een slimme keuze zijn waar u lang van gaat genieten.

Kom naar onze showroom voor meer inspiratie

In onze showroom kunnen wij u volop inspiratie geven door de keuze uit verschillende soorten, uitvoeringen en maten. Wij geven u graag goed en deskundig advies!

Diverse mogelijkheden kunststof

Er zijn kunststoffen te verkrijgen in diverse soorten en maten, o.a. in tuinschermen of terrasplanken.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321