Overkapping van Red Class wood hout

Deze maatwerk overkapping is volledig van red class wood hout gemaakt. De constructie van red class wood hout palen zijn op betonpoeren geplaatst. De overkapping staat in verbinding met het huis en het tuinhuis.  Dit zorgt voor extra comfort. Onder de overkapping hebben we 88 betonnen tegels gelegd uit eigen productie. De maat van de tegel is 80×80. De klant heeft deze tegels achteraf zelf nog behandeld met een antraciet coating (coating uit ons assortiment).

Maatwerk tuinhuis Someren -Eind

In Someren-Eind mochten we een op maat gemaakte houten tuinhuis plaatsen met plat dak. Het tuinhuis is aan de buitenkant betimmerd met zwarte potdekselplanken. Ook dit dak is volledig geïsoleerd en waterdicht afgeplakt middels EPDM dakleer. Om het geheel af te werken hebben we hier een aluminium daktrim geplaatst. Aan de voorzijde van het tuinhuis hebben we een enkele XXL deur gemonteerd. Ook heeft het tuinhuis een overstek met daarin nog 2 led spots boven de deur.

Led spots & stopcontacten maken uw tuinproject compleet

Er is gekozen voor 12 led spots welke op afstand regelbaar zijn. We hebben hiervoor samengewerkt met led spot leverancier Ledlogic te Panningen. Het gehele dak is geïsoleerd en waterdicht gemaakt middels EPDM dakbedekking. Verder zijn er in zowel de overkapping als in het tuinhuis verschillende stopcontacten gemonteerd door onze vaste elektricien.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321