Red Class wood hout overkapping in Ospel

Bij dit project hebben wij een een op maat gemaakte houten overkapping geplaatst direct aan de woning. Deze overkapping is volledig van red class wood hout gemaakt. De constructie van 15×15 red class wood palen zijn op betonpoeren geplaatst. Ook hebben wij in deze overkapping een zwart lamelscherm (flex-fence) gehangen. Dit geeft zijn een erg modieus en stijlvol resultaat. Tevens geeft het uw tuin een speels effect!

Led spots om uw overkapping compleet te maken

In deze overkapping zijn 12 led spots geplaatst welke op afstand regelbaar zijn. Zo kunt u voor elke gelegenheid de spots gebruiken. We hebben hiervoor samengewerkt met led spot leverancier Ledlogic te Panningen. Boven het raam hebben we er voor gekozen om een lichtstraat te maken, zodat er voldoende daglicht door het raam in de woning komt. Doordat deze lichtstraat is gemaakt van gelijmd glas, zorgt het ervoor dat bij eventueel breken va het glas, geen glas naar beneden valt maar het glas verbrijzeld en op zijn plek blijft.

De het gehele dak is geïsoleerd en waterdicht gemaakt middels EPDM dakbedekking. Voor de maatwerk overkapping hebben we gekozen een aluminium daktrim te plaatsen, dit geeft een nette en op maat gemaakt afwerking.

Schutting van Red Class wood hout

Voor de tuin mochten we een 27 meter lange schutting maken. Deze schutting bestaat uit 2 delen. Bij het stuk aan het zwemplateau hebben we gekozen voor kastanje schermen. Kastanje vlechtschermen worden gemaakt van bezaagde kastanje vlechtlatten, welke speciaal geselecteerd worden op dikte en sterkte voor het vlechtwerk en zijn dus zeer ideaal als schutting of afscheiding van de tuin.
De rest van de schermen zijn net als de overkapping gemaakt van red class wood hout. Bovenop deze schermen zit een zwart gepoedercoate aluminium afwerklijst waarin het hout nog kan werken. Als beton hebben we antraciet sleufpalen i.c.m. een antraciet gladde betonplaat gekozen.

Vemar Timmerwerken

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 10781321